PRE REALITNÝCH MAKLÉROV: Výhody virtuálnej 360 propagácie nehnuteľnosti pri predaji - Huňady reality

PRE REALITNÝCH MAKLÉROV: Výhody virtuálnej 360 propagácie nehnuteľnosti pri predaji

Medzi predajné zbrane realitných maklérov patria inzeráty, telefonické oslovovanie potenciálnych klientov, vyhľadávanie nových nehnuteľností a záujemcov o kúpu, fotenie interiéru aj exteriéru, popísanie vlastností a parametrov a nahodenie nehnuteľností do ponúk na weboch. Samozrejme aj následné dohadovanie obhliadok a ich realizovanie, čo stojí čas aj makléra aj klienta. Pretože mnohokrát si záujemci idú prehliadnuť priestory ponúkanej nehnuteľnosti len kvôli tomu, že na základe fotiek v inzeráte nemajú vôbec žiadnu predstavu o riešení danej budovy alebo pozemku. O tom, ako sa dá v konkrétnom priestore pohybovať.

Skvelým riešením, ktoré klientom umožňuje orientovať sa v priestore alebo si ho obzrieť zo všetkých uhlov zboku, zhora aj zdola, je virtuálna obhliadka za pomoci MATTERPORTU. Môžu sa tak prechádzať po byte, dome, hale, chate či pozemku z pohodlia domova a urobiť si dokonalú predstavu o dispozícii ponúkaných priestorov. Pri virtuálnej prehliadke je tiež možné zmerať aj miestnosti, čím sa konkretizuje predstava o ich veľkosti. Tieto rozmery sú identické so skutočným stavom nehnuteľnosti.

Následne idú na obhliadku vážni klienti, ktorých už zaujímajú len detaily a genius loci. Ako sa budú v priestore fyzicky cítiť, ako im bude voňať, čo všetko v ňom budú počuť, na čo všetko je výhľad a čo sa nachádza v okolí.

Realitným maklérom určite uľahčí prácu možnosť prezentovať klientom ponúkané priestory najprv prostredníctvom takto nasnímaného objektu. Odbremenia sa od mnohých otázok zo strany záujemcov o nehnuteľnosť a nebudú si musieť dohadovať množstvo obhliadok so zvedavcami, ktorí ani nevedia, či majú záujem. Pretože si to každý potenciálny klient bude môcť prezrieť ako virtuálnu prehliadku s celou rodinou a spoločne sa rozhodovať. Ide totiž aj o pohodlie a hodnotenie nehnuteľnosti v domácom prostredí. Izby, zariadenie, spoločné priestory, vonkajšie riešenie, pôdorys.

Ako ste určite z tohto článku pochopili, 360 stupňová obhliadka nasnímaných priestorov je výhodná jak pre maklérov, tak pre záujemcov o nehnuteľnosť. Ponúka pohodlie a úsporu času, energie či paliva pri cestovaní za obhliadkami.

Viac informácií nájdete na webe https://www.obhliadka360.sk/